Закусочний пиріг із шинкою

Інгредієнти:

Для тіста:

Борошно – 415 г

Дріжджі – 10 г

Олія – 5 г

Молоко – 170 мл

Цукор – 17 г

Маргарин – 10 г

Яйця – 1 шт.

Сіль – 5 г

Вихід 600 г.

Для начинки:

Шинка – 300 г

Яйця – 1 шт.

Сало копчене – 20 г

Сметана – 15 г

Вихід 400 г

Технологія приготування

Приготувати тісто безопарним способом: дріжджі розчинити у підігрітому до 40 градусів молоці, додати сіль, цукор, яйця, борошно та замісити протягом 5 хвилин тісто. В кінці замішування додати розм’якшене вершкове масло. Тісто покласти у каструлю, накрити рушником та залишити для бродіння на 3 години. Тісто за цей час 2 – 3 рази обминають.

Готове тісто поділити на 2 частини та розкачати.

Першу частину викласти на змащене олією деко. Змастити його збитим яєчним жовтком, змішаним із сметаною. Зверху укласти копчене сало, нарізане мілкими кубиками та подрібнену крізь м’ясорубку шинку. Накрити другою частиною розкатаного тіста та сформувати пиріг.

Випікати 15 – 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Подавати до чаю теплим.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

Online WordPressORG template HostingReview