Юшка горохова

bf66892379f5

Інгредієнти:

Горох лущений – 141 г

Морква – 50 г

Петрушка (корінь) – 13 г

Цибуля ріпчаста – 48 г

Олія – 20 г

Грудинка копчена свиняча – 80 г

Вода – 1000 мл

Вихід – 1000 г

Технологія приготування:

 Бульйон зварити з свинячої копченої грудинки. Горох перебрати, промити, замочити в холодній воді на 3-4 год. і зварити в цій воді до розм’якшення. Коріння і цибулю нарізати маленькими кубиками і спасерувати.

У киплячий бульйон покласти підготовлений горох і варити. За 15 – 20 хв. до закінчення варіння додати пасеровані овочі, за 10 – 15 хв. – сіль, спеції.

Перед подаванням у тарілку налити юшку, посипати зеленню. Окремо можна подати сухарики. Для їх приготування  черствий пшеничний хліб без скоринки нарізати кубиками і підсушити в жаровій шафі.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

Online WordPressORG template HostingReview