Юшка горохова з салом

2

Інгрідієнти:

Горох – 100 г

Картопля – 200 г

Морква – 50 г

Петрушка (корінь) – 40 г

Цибуля ріпчаста – 40 г

Сало шпик – 25 г

Борошно пшеничне – 5 г

Бульйон або вода – 750 г

Вихід – 1000 г

Технологія приготування

Цибулю, моркву, петрушку (корінь) нарізають дрібними кубиками й пасерують на салі шпик. Наприкінці пасерування додають борошно й пасерують ще кілька хвилин.

Перебраний, промитий лущений або цілий (замочений у воді) горох варять 1 год. до розм’якшення, кладуть картоплю, нарізану кубиками, і варять 20-25 хв. Потім додають пасеровані овочі з борошном (їх попередньо розводять гороховим відваром) і варять 10 хв. За 5-7 хв. до закінчення варіння додають сіль, спеції.

Перед подаванням у тарілку наливають юшку, посипають дрібно нарізаною зеленню.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

Online WordPressORG template HostingReview