Кулінарія України. Запіканка з сиру

1

Інгредієнти: 

Сир м’який 9 %  - 250 г

Вершки 10 % – 150 г

Яйця – 2 штуки

Цукор – 2 столові ложки

Ванілін- 0,5 пакета

 Спосіб приготування:

Жовтки відділити від білків. У миску покласти жовтки, цукор, ванілін та вершки. Все збити за допомогою блендера, до консистенції жирної сметани. Білки збити у білу піну та обережно ввести їх у масу. Сир перетерти через сито, додати підготовлену масу. Форму змазати вершковим маслом, викласти сирну масу. Випікати при 180 градусах приблизно 30 хвилин. Подавати охолодженим зі сметаною.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

Online WordPressORG template HostingReview